Followers

Wednesday, 25 February 2015

HERBA HEBAT JUS SENGAT DARA


Mungkin ada yang masih lagi tertanya2 apakah ramuan didalam Jus Sengat Dara yang hebat ini! Inilah dia herba-herba semulajadi yang terkandung di dalam Jus Sengat Dara. Jangan bimbang kerana produk ini menggunakan 100% herba berkualiti tinggi dan tiada kesan sampingan.


Yelah kan! Orang yang minum Jus Sengat Dara ni kulitnya makin berseri, badan sentiasa bertenaga, asyik tersenyum jer....
I Like Jus Sengat Dara!!

Cepat dapat segera Jus Sengat Dara!! Dah macam pisang gorang panas dah ni...Call/SMS/ Whatsup : 012-3794525

Tuesday, 24 February 2015

Kenapa Alfafa Complex Shaklee tidak boleh untuk ibu mengandung


Jika mengetahui 1001 manfaat Alfalfa Complex Shaklee, ramai yang teruja untuk mencuba. Namun bukan semua dapat merasa manfaat dan kelebihan Alfalfa Complex. 


Alfalfa Complex merbahaya dan tidak boleh diamalkan oleh sesetengah individu. Hari ini saya ingin menyenaraikan individu yang tidak boleh mengamalkan Alfalfa Complex, melainkan atas nasihat pakar perubatan terlatih.

Siapa dan Kenapa Tidak Boleh Amalkan Alfalfa Complex?

1. Pesakit auto-immune seperti SLE, Rheumatoid Arthritis (RA), Multiple Sclerosis (MS) dll
Pesakit auto imun telah sedia ada mempunyai sistem imun yang aktif. Alfalfa boleh meningkatkan sistem imunisasi badan, dan ini menyebabkan simptom-simptom penyakit tersebut menjadi semakin teruk.

2. Ibu hamil
Alfalfa mengandungi phytoestrogen yang boleh menyebabkan kontraksi uterus. Kontraksi ini boleh menyebabkan keguguran atau kelahiran pramatang (bayi lahir tidak cukup bulan). 
*Ibu hamil yang mengalami masalah keputihan serius boleh mengambil Alfalfa Complex pada dos yang rendah (1 tab sehari)

3. Penyakit hormone-sensitive seperti kanser payudara, kanser rahim, kanser ovari, endometriosis, fibroid dan cyst. Phytoestrogen dalam alfalfa bertindak seperti hormon estrogen. Ia boleh memburukkan penyakit-penyakit yang sensitif terhadap hormon estrogen ini.

4. Pesakit diabetes yang mengambil ubat OHA/insulin 
Salah satu fungsi Alfalfa adalah menurunkan gula dalam darah. Jadi, pesakit diabetes yang sedang mengambil ubat kebiasaanya akan dinasihatkan supaya memantau paras gula dalam darah mereka agar dos ubat dapat disesuaikan dengan keperluannya. Jika paras gula terlalu rendah, pesakit boleh mendapat hypoglycaemic attack atau boleh koma.

5. Penerima organ transplant
Alfalfa meningkatkan sistem imun badan dan akan mengurangkan kadar keberkesanan ubat anti-transplant rejection (cyclosporine, steroid) dan sekaligus boleh menyebabkan badan menolak organ yang diterima (transplant-rejection).

Jika anda tidak tergolong dalam kategori di atas, teruskan amalan anda mengambil Alfalfa Complex.

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas daripada saya!

 *  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.  Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Sertai saya dan dapatkan peluang ini sekarang. Maklumat lanjut hubungi saya dibawah :

Monday, 23 February 2015

Hargai Pasangan Sebelum Terlambat




Kehidupan berumah tangga memang tidak lepas masalah. Daripada soal hubungan suami isteri itu sendiri, kewangan, anak mahupun soal menguruskan rumah tangga. Meskipun masalah ini langsung tiada kaitan dengan seks namun ada kalanya kehidupan seks akan turut menerima tempiasnya.
 
Rasa tidak puas hati terhadap pasangan dalam perkara-perkara tersebut akan menyebabkan ada pasangan enggan mahupun menolak untuk melakukan seks. Keadaan sebegini jika dibiarkan sudah tentu akan menggugat keharmonian rumah tangga Bagi mengelakkan ia berlaku, kenal pasti masalah yang boleh menjerat kehidupan seks anda dan pasangan dalam situasi yang tidak menyenangkan.
 
Kecurangan
Kecurangan adalah penyakit paling sukar untuk disembuhkan dalam hubungan suami isteri. Bila suami yang melakukan kecurangan, isteri akan merasakan diri telah dikhianati dan dibohongi. Sukar untuk memaafkan suaminya.
 
Isteri akan menjadi seorang yang selalu curiga akan gerak geri suaminya dan semua ini akan memberi kesan pada aktiviti seksual. Kecurangan yang dilakukan akan menjadi penghalang bagi hubungan seks suami isteri itu sendiri.
 
Baik buat suami atau isteri, imaginasi keduanya akan beralih kepada orang ketiga ketika hubungan intim hingga menjejaskan kenikmatan hubungan seks. Ubat paling mujarab untuk menyembuhkan keadaan sebegini adalah memaaf dan melupakan semua kecurangan yang berlaku setelah pasangan menyedari kesilapan yang dilakukan.
 
Namun ia tidak semudah mengucapkannya. Buat yang berlaku curang sisihkan waktu untuk pasangan bagi memenangi kembali hatinya. Berterus terang tentang segala-galanya supaya tidak timbul lagi perasaan curiga. Proses pemulihan akan memakan masa jadi bersabarlah.
 
Tekanan
Jika dibiarkan tekanan sama ada akibat pekerjaan atau masalah peribadi akan menjejaskan emosi, sistem kekebalan tubuh dan juga kehidupan seks suami isteri.
 
Jadi bawa bertenang dan larikan diri anda dari situasi yang boleh menyebabkan anda tertekan.
 
Cara yang paling baik adalah dengan bercuti. Bawa pasangan anda ke tempat percutian yang indah namun jangan sesekali membawa bersama kerja-kerja anda.
 
Tinggalkan segala-galanya dan nikmati masa bersama dengan pasangan sepenuhnya. Sekiranya anda punya masalah, inilah masanya untuk anda meluahkan segala-galanya. Apabila anda mampu menangani tekanan yang dihadapi, bukan hanya diri anda yang merasa kesan bahagia malah pasangan anda juga. Seks juga akan menjadi satu perkara yang menyenangkan.
 
Hilang mood
Kalau dulu hasrat untuk hubungan intim mengebu-gebu, kini segala-galanya sudah merudum. Ketika di tempat tidur anda membelakangkan suami dan menolak ajakan untuk seks dengan pelbagai alasan.
 
Banyak penyebab hilangnya ghairah atau mood untuk seks. Antaranya mungkin kerana hal yang paling kecil seperti pasangan tidak mementingkan kebersihan, tiada kemesraan sebelum hubungan dan juga kerana hal yang besar seperti faktor orang ketiga.
 
Selain itu faktor kesihatan juga boleh menjadi penyebabnya. Pada pasangan jangan cepat berkecil hati bila isteri atau suami hilang mood untuk seks. Cari penyebabnya terlebih dahulu dan usahakan untuk mengembalikan keghairahannya dengan pendekatan sabar dan tidak terlalu memaksa.
 
Memperbesar-besarkan hal kecil
Anda mementingkan kebersihan dan kesempurnaan, semua perkara harus dalam keadaan tersusun daripada almari pakaian hinggalah ke rak kasut. Pasangan anda pula punya sikap bertentangan.
 
Baju kotor diletakkan merata-rata, pinggan dan cawan dibiarkan atas meja tanpa dibasuh serta surat khabar pula disepah-sepahkan tanpa dilipat.  Walau berulang kali diingatkan namun suami tidak pernah berubah.
Menyakitkan hati bukan?
 
Jangan dibiarkan keadaan sebegini kerana ia akan menjadi duri dalam daging. Berterusan membiarkan perasaan sakit hati bersarang di jiwa akan memberi kesan pada hubungan suami isteri.
 
Turut menerima padahnya adalah hubungan seks dengan pasangan. Tidak mustahil anda akan mengambil tindakan menarik diri dari hubungan seks kerana perasaan sakit hati terhadap suami.
 
Jadi jangan biarkan masalah kecil berlarutan. Bagi suami ambil peduli bila isteri mula bersungut tentang sikap pengotor atau malas anda. Bagi isteri pula jangan terlalu mengharapkan kesempurnaan terhadap suami anda, setiap manusia dilahirkan dengan kelebihan dan kekurangannya.



Oleh:Nadia Mingguan Wanita

Sunday, 22 February 2015

Dengarkan Voice Over di Radio THR Gegar 24 Februari ini.

Pasti Menyengat!!



Dengarkan disini >>> https://soundcloud.com/noor-shafiza/sets/jus-sengat-dara?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=email

Hilang Stress dengan Jus Sengat Dara

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Adakah anda stress dengan kerja di pejabat?!!
Penat dengan karenah anak2 dan kerja rumah yang banyak?!!
Sering senggugut semasa datang haid?!!
Jerawat tak hilang2?!!

Keputihan berbau dan banyak?!!


Ish..ish..banyak btul masalah wanita ni kan..Bermacam suplement dah makan..ada yang tak makan langsung..ada jugak yang malas dan juga tak boleh telan pil langsung..

Jangan risau..masalah anda selesai dengan Jus Sengat Dara..Saya tak cakap kosong. Dah macam2 testimoni yang bagus...sampai ada yang repeat berbotol2 takot habis stock..Kenapa takot nak berbelanja lebih untuk diri sendiri?!!Kenapa nak tunggu melarat baru nak cari?!!





Jika anda punyai masalah diatas..call/sms/whtsup saya 012-3794525. Insyallah saya dapat membantu

Sunday, 15 February 2015

Milkbooster saya Habbasyi oil


Ingin menyusukan anak sehingga 2 tahun? Mungkin habbasyi oil ini sesuai untuk mommies yg ingin menambah susu badan atau yang ingin membuat stock susu.

Habbasyi oil kini menjadi kegemaran mommies di seluruh Malaysia sebagai milkbooster. Diperbuat daripada 100% asli minyak habbatus sauda dalam bentuk kapsul yang mudah ditelan.


Berminat? boleh pm saya 012-3794525.
Free postage 
Free delivery area Putrajaya dan sekitarnya.


Berpantang dengan Jus Sengat Dara





Adakah anda masih tercari2 suplement untuk berpantang?

Jus Sengat Dara
amat sesuai untuk anda!! Sebab apa kami cakap mcm tu? Sebab telah ramai wanita di luar sana berebut2 nak berpantang dengan Jus Sengat Dara.


Mereka bagitahu kami :

'JSD mengecutkan dan mencuci rahim'
'JSD banyakkan susu badan'
'JSD buat kulit muka jd glowing' 
'JSD buat badan jd segar n bertenaga'
'JSD senang lawas'
Pssttt...ada jugak bgthu blh slim you!!!

Hubungi saya 012-3794525
Free postage
Free delivery area Putrajaya dan sekitarnya
Free gift
 

Thursday, 12 February 2015

Jus sengat dara membantu memperbayakkan susu badan


Adakah anda mengalami susu merundum?

Bayi kerap menangis sebab susu sikit?

Anda stress susu badan tak banyak?


Ibu jangan risau. Jus sengat dara juga dapat membantu ibu memperbanyakkan susu. 
Bagaimana JSD ini membantu menperbanyakkan susu ibu?

Salah satu kandungan JSD ini adalah habatulsauda. Pasti ibu tahu kelebihan habatulsauda adalah memperbanyakkan susu ibu. Selain itu, terdapat madu dan buah goji di dalam kandungan JSD yang dapat membantu pengaliran susu ibu menjadi lancar. Insyallah.

Sekiranya ibu berminat dengan Jus Sengat Dara ini, boleh hubungi saya ditalian 012-3794525

Ingin dapatkan harga Promosi. Taip 'PROMOSI JSD' dan hantar sms/whatsup ke 012-3794525.

Penghantaran percuma di area Putrajaya dan sekitarnya.
Penghantaran pos juga dibuat ke seluruh Malaysia.



Khasiat Habbatus sauda

Sejak ribuan tahun dahulu, Habatus-Sauda ataupun nama saintiknya Nigella sativa, telah digunakan sebagai makanan tambahan untuk mencapai tahap kesihatan yang optimum. Ia mempunyai ciri perubatan yang dapat meningkatkan sistem ketahanan tubuh. Ia juga dapat mengatasi kepenatan dari aktiviti harian anda.

Diriwayatkan dari Aisyah ra, beliau mendengar Rasulullah saw bersabda:

“Sesungguhnya Al-Habatus Sauda’ boleh menyembuh segala penyakit kecuali Al-Sam”. Aku bertanya. “Apakah Al-Sam itu? Baginda menjawab, “Al-Sam itu ialah maut”
Riwayat Imam Bukhari.




• Capsules
Mengandungi 100 Biji kapsul lembut untuk botol kecil dan
210 kapsul lembut untuk botol besar.

Khasiat (Habatus Sauda)

Pengambilan (Habatus Sauda) secara berterusan dalam kehidupan seharian akan membantu tahap kesihatan yang optimum.

Soalan Lazim :

1. Adakah (Habatus Sauda) produk Malaysia?

Tidak, (Habatus Sauda) diimport terus dari Mesir. 100% asli dan tiada bahan tambahan.


2. Adakah produk ini halal.

Ya. Produk ini telah disahkan halal oleh Majelis Ulama Indonesia iaitu badan yang diiktiraf oleh Jakim.


3. Bagaimana cara pengambilan (Habatus Sauda) bagi golongan dewasa?

Pengambilannya adalah :
Dewasa : diambil sebelum makan.
2 x 2 kapsul sehari - untuk pencegahan
3 x 2 kapsul sehari - untuk pengubatan
3 x 2 kapsul sehari - untuk penyakit kronik
kanak-kanak : 3 kapsul sehari.


4. Adakah terdapat sebarang kesan sampingan apabila mengambil produk ini?

Tiada kesan sampingan yang diketahui. Habbasyi oil mengandungi minyak Habatus Sauda yang tulen dan bebas dari sebarang bahan pengawet.


5. Bolehkah Habatus Sauda diambil oleh wanita hamil?

Sila dapatkan nasihat daripada doktor.


6. Bolehkah pengidap penyakit kronik seperti diabetis, darah tinggi, dan kencing manis mengambil ubat penyakit kronik dan dalam masa yang sama mengambil Habatus Sauda?

Boleh.
Tetapi mereka perlulah mengambil Habatus Sauda sejam selepas mengambil ubat penyakit kronik dan mereka juga masih perlu meneruskan rawatan pakar. Sila dapatkan khidmat nasihat daripada doktor dahulu.


Nak dapatkan Habbasyi Oil ?!!

Hubungi saya 012-3794525 untuk dapatkan harga kasih sayang
Free postage ke seluruh Malaysia
Free delivery area Putrajaya dan sekitarnya.



Wednesday, 11 February 2015

Cantikkan kulit dengan Jus Sengat Dara


Kenapa perlu bayar lebih untuk kulit cantik.
Saya hanya minum 3 botol Jus Sengat Dara dengan bayaran bukan RM250, bukan RM200, atau bkn RM 150 malah telah nampak perbezaannya.


Tak perlu cucuk, touch up, beli produk yg mahal...hanya perlu cantik dari dalam...
Nak tahu apa rahsia kandungan Jus Sengat Dara yang membuatkan ramai wanita seluruh Malaysia meminatinya?!



Hubungi saya sekarang!!
Anda juga boleh nikmati harga Promosi dengan taip 'PROMOSI JSD' dan hantar sms/whtsup ke 
012- 3794525.

Penghantaran percuma di Putrajaya dan kawasan sekitarnya.
Penghantaran pos juga dibuat ke seluruh Malaysia.



Minum air secukupnya


Air merupakan keperluan yang penting bagi anda yang mengamalkan suplement tambahan.

Sekiranya anda mengamalkan minuman Jus Sengat Dara, amalkan minum air masak sekurangnya 3 litel sehari. Bagaimana untuk minum air sebanyak itu dalam sehari?

Anda hanya perlu minum air masak dalam kuantiti sedikit tetapi kerap. Contoh anda perlu minum 250ml (1 gelas) sebanyak 12 kali.

Jika anda berjaya minum air sebanyak itu, anda akan dapat hasil yang anda inginkan.
Selamat mencuba!

Tuesday, 10 February 2015

Cara mencegah bayi kuning

Jaundis neonatal atau penyakit kuning bayi adalah suatu yang biasa terjadi di kalangan bayi pada minggu pertama kelahiran. Lebih kurang 60% bayi matang dan 80% bayi pra matang mengalami masalah ini. Jaundis pada bayi terjadi disebabkan oleh pemendapan pigmen bilirubin di dalam tisu bayi menyebabkan kulit dan mata putih bayi keliihatan kuning.

Kuantiti bilirubin yang sedikit didalam darah senang diproses dan dikumuhkan melalui hati, tetapi sekiranya ia terlalu banyak, ia akan sukar diproses dengan efektif dan jaundis akan berlaku.


Apabila tahap bilirubin terlalu tinggi, ia boleh melepasi lapisan darah-otak (blood brain barrier) dan termendap di sel-set otak. Sekiranya jaundis tidak di rawat, bayi boleh mengalami masalah pendengaran atau lebih teruk lagi masalah terencat akal (kernicterus)

Sekiranya anak anda telah menerima rawatan fototerapi pemeriksaan susulan perlu diadakan untuk mempastikan tahap bilirubin tidak melambung semula.

Berbincanglah dengan doktor anda sama ada rawatan fototerapi masih diperlukan. Bayi yang mempunyai paras bilirubin yang terlampau tinggi atau menerima rawatan penukaran darah perlu mendapat pemeriksaan susulan untuk pemeriksaan perkembangan dan ujian pendengaran.


Mungkin petua dan amalam ibu mengandung ini dapat membantu ibu-ibu untuk mengelak jaundice :


1. Makan 3 sudu madu asli tanpa air atau air madu 5 sudu setiap hari.

2. Mengamalkan susu kambing 2 kali sehari semasa sarapan dan sebelum tidur.

3. Mengamalkan minum pati delima.




4. Mengamalkan makan buah kurma setiap hari.



5. Amalkan minum air kepala muda setiap hari ketika hampir hendak bersalin.

.


6. Suami digalakkan mengusap perut isteri dan berselawat sebanyak mungkin.


Selamat Mencuba!!









Habbasyi oil memperbanyak susu badan

Nak kongsi produk best ni...Macam tak percaya je!!!


Baru consume habbasyi oil ni 2 3 hari lepas..hasilnya sangat menakjubkan..

Sebelum ni susu sangat drop..kalau pump pun dapat 2 or 3 oz jer..tp hari ni pump sangat suka hati..

Alhamdulilah..hasilnya amat membanggakan..

Nak dapatkan Habbasyi oil ni? Boleh dapatkan dari saya.

Habbatussauda 100% asli ini didatangkan 2 jenis botol iaitu :
Botol besar (210 biji) RM70 (SM) / RM75 (SS)
Botol kecik (100 biji) RM 35 (SM) / RM40 (SS)

Free postage seluruh Malaysia.
Free delivery area Putrajaya dan sekitarnya.


Thursday, 5 February 2015

Set Deman Denggi Shaklee


NUTRIFERON (30 × 1.2g)

》Merupakan supplemen untuk meningkatkan sistem imun badan..
》Sistem imun diibaratkan seperti tentera dalam badan kita..
》Tugasnya untuk melawan jangkitan dan penyakit-penyakit yang mengancam kesihatan dan kecergasan badan.
》Nutriferon adalah ‘immune booster’ yang meningkatkan tahap imunisasi dalam tubuh bagi melawan penyakit.
》Nutriferon adalah dipatenkan eksklusif satu-satunya di dunia membantu mempertingkat interferon dalam tubuh.
》Sekiranya anda mempunyai masalah seperti selalu demam, kerap diserang selsema dan antibodi lemah, anda sangat disyorkan untuk mengambil nutriferon untuk menguatkan imunisasi tubuh melawan penyakit.

PERFORMANCE DRINK (539g)

》Adalah satu-satunya minuman Isotonik yang bebas karbonat malah kurang gula (less sugar).
》Membantu mengimbangi kandungan elektrolit dalam tubuh bagi mengelakkan dehidrasi. Suhu tubuh yang tinggi disebabkan oleh demam ini menyebabkan berlakunya dehidrasi (kehilangan cecair yang banyak dari dalam tubuh).
》Dengan pengambilan Performance Drinks ini akan membantu tubuh untuk berhidrasi dengan lebih baik.
》Terbukti dengan ujian klinikal dan yang paling penting ianya adalah satu-satunya minuman isotonik yang bebas karbonat dan kurang gula..

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas daripada saya!

 *  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.  Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Sertai saya dan dapatkan peluang ini sekarang. Maklumat lanjut hubungi saya dibawah :





Wednesday, 4 February 2015

Badan kekal bertenga dengan Jus Sengat Dara

Anda bekerja? Suri Rumah sepenuh masa?
Letih? Stress? Tidak bermaya?



Jus Sengat Dara dapat membantu anda mengatasi masalah di atas.

Hanya 2 sudu pagi dan malam, badan anda kekal sihat bertenaga.





Jom dapatkan sekarang!
Harga detail  RM41.90 (SM), RM47.90 (SS) 
Nak harga promosi? Taip ' PROMOSI JSD' dan hantar SMS/whatsup ke 012-3794525.

Penghantaran percuma di kawasan Putrajaya dan sekitarnya.
Penghantaran pos juga dibuat diseluruh Malaysia.

#jussengatdara
#sayajual
#promosi
#putrajaya
#berpantang

Tuesday, 3 February 2015

Kenali senggugut


Senggugut atau ‘dysmenorrhoea’ bermakna pengaliran haid yang sakit .

Ia merupakan masalah yang paling kerap dihadapi oleh wanita  dibandingkan dengan semua masalah sakit puan yang lain. Ia juga merupakan runggutan mereka yang mengakibatkan ketidakhadiran atau cuti sakit dari kerja , sekolah dan dari aktiviti lain. Senggugut boleh disebabkan oleh berbagai faktor.

Senggugut primer kebiasaanya banyak dihadapi oleh wanita. Senggugut primer adalah akibat dari pengecutan dinding rahim lebih kuat dari biasa untuk mengeluarkan lapisan dinding rahim yang tebal. Akibat dari itu, pengaliran darah juga terganggu lalu menambah kesakitan tersebut. Ada sebahagian wanita ‘sembuh’ dari sakit ini setelah kehamilan dan kelahiran anak.
Selalunya ia berlaku pada permulaan kitaran yang subur terutamanya pada umur awalan 20an. Walaubagaimanapun, sebarang peringkat umur boleh mengalami haid yang sakit ini.
Beberapa jam sebelum haid, atau bersama aliran darah.

Ianya selalu berlaku dengan rasa lenguh dan sakit di bahagian bawah perut, belakang,sesekali ke kaki. Sakit yang datang secara ‘crampy’/mencengkam atau sakit berterusan atau kedua-duanya.

Kadang-kadang ia bersama Simtom Pramensus (PMS), seperti ;

* tegang pada payu dara
* pening kepala ,
* rasa ‘pitam’
* perut kembung
* mual(50%) dan muntah(25%).
* sembelit atau ceret-beret (35%)
* tekanan emosi; merasa letih, muram dan cepat marah

Sakit selalunya melebihi 24 jam dan berkurangan dalam satu hingga dua hari.Pada keseluruhannya apabila pengaliran haid keluar dengan lancarnya sakit pun hilang.

Rahsia isteri tawan suami

'Kepada isteriku...
Terima kasih kerana memilih Jus Sengat Dara..
Abg rasa seperti hari pertama perkahwinan kita'..

Seronok kan klu kita dapat pujian dari suami mcm ni..
Nak mcm ni..Jom dapatkan sekarang!
Jus yang makin diminati oleh wanita diseluruh Malaysia!

                               


TESTIMONI PENGGUNA 
V
V
V
                                                      

                                                      


                                                   


Harga detail : RM 39.00.

Nak harga Promosi?
Taip 'PROMOSI JSD' dan hantar sms/wtsup ke 012-3794525.

Penghantaran percuma di kawasan Putrajaya dan sekitarnya. 

Penghantaran pos juga dibuat ke seluruh Malaysia.

#jussengatdara 
#promosi
#sayajual 
#putrajaya


Apa yang menarik Jus Sengat Dara ni?



Selamat pagi!

Sebelum pergi keje atau buat keje rumah kita pekena Jus Sengat Dara (JSD) dulu.

Badan pun rasa bertenaga...tak mengantuk..pagi2 pun senang lawas..

Bila badan sihat bertenaga..buat keje pun hati riang.
Wahhh! Ada hadiah hebat dari Jus Sengat Dara lah..

Hadiah pun sangat lumayan.
Bestlah JSD ni!!khasiat dapat..hadiah pn boleh dapat!!

Jom dapatkan sekarang!

Harga detail RM39.00. 

Nak hrga promosi. Taip 'PROMOSI JSD' dan hantar SMS/wtsup ke 012-3794525.


Penghantaran percuma di Putrajaya dan kawasan sekitarnya.
Penghantaran pos juga dibuat diseluruh Malaysia.



#jussengatdara 
#sayajual
#putrajaya
#minumankesihatan
#berpantang
#milkbooster


Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget